Luis Zapata pásztor 2013.januári leveléből

„Szeretnék megosztani veletek egy IMÁT ami legyen a tiétek is és ismételjétek el a gyülekezettel mint megvallást a 2013-as évre, mert hiszem ez áldás lesz számotokra, megáldom az életeteket, és minden munkátokat ebben az évben :


· Mennyei Atyám, hálát adunk neked és dicsőséget mindazért amit cselekedtél, és köszönjük mindazt amit tenni fogsz ebben az új évben , kérünk tőled megnyílt egeket az egész évre családunknak, hogy valóra váljon az ami lehetetlennek tűnik, megvalljuk hogy ez az év a nyitott ajtóké és új lehetőségeké lesz amelyek közül egyet sem fogunk elveszteni , mert te már előre elkészítetted őket, és senki és semmi nem tudja azokat elrabolni tőlünk. Kérjük tőled azt hogy be tudjuk fejezni a még félbemaradt dolgokat és hogy nagyszerű eredményeket érjünk el. Kioltunk minden akadályt és ellenállást azokkal a dolgokkal szemben amiket megálmodtunk, és amik elakadtak, parancsoljuk minden akadályoztatásnak hogy távozzon az életünkből Jézus nevében ! 

Imádkozunk ,hogy erősség legyen jellemünkben és azokban a nehéz döntésekben amiket meg kell hoznunk az idén. Üdvözöljük a Szent Szellemet, hogy irányítsa életünk minden területét, elvezetve minket minden igazságra és  igazságosságra. Kijelentjük mint Isten gyermekei, hogy meg fogjuk kapni mindazt a kijelentést, ami szükséges ahhoz hogy betöltsük küldetésünket. Megkapjuk a Szent Szellem teljes kreativitását és forradalmi gondolatait, hogy átformálják életünket, hogy átvegyük Istentől az újat és hogy megáldjuk vele az egész világot. Kiárasztjuk a mentális és szellemi szabadságot, hogy szélesebb horizonton mozogjon a látásunk és életcéljaink. Megáldjuk küldetésünket és rendeltetésünket, és beborítjuk Jézus vérével, hogy egy ellenünk készült fegyver se legyen jó szerencsés. Megkötözünk minden tisztátalan szellemet ami a közelebbi és távolabbi környezetünkben élő embereket akarja használni, hogy elbátortalanítást, sérülést, zaklatást, vádlást, félelmet, megbántásokat, ítélkezést, bűntudatot, zavart, visszaélést, manipulációt, félreértéseket és minden fajta fájdalmat, félelmet és keserűséget hozzon be. Megoldunk minden ilyen lelki és szellemi köteléket Jézus nevében!  Megvalljuk hogy személyes ébredésünk jön szellemben, lélekben és testben, ami át fog terjedni mindenkire a környezetünkben.  Hit által megnyitjuk az ajtót annak a várakozására hogy példa nélkül álló csodákat kapjunk meg, gyógyulás és anyagi áldás csodáit, családi és házassági helyreállásokat. Istenem , kérjük hogy a te angyalaid jöjjenek és őrizzenek minket éjjel és nappal és legyenek gyermekeinkkel, unokáinkkal, és mindazokkal, akik közel vannak hozzánk és szeretnek minket, kísérjék őket és védelmezzék őket minden útjukban. Imádunk Téged teljes lelkünkből, erőnkből és elménkből. Megvalljuk hogy az Úr Jézus Krisztus minden tervünk és utunk kormányzója, és az Úr Szent Szelleme a mi legjobb barátunk és tanácsosunk, és megvalljuk hogy semmit sem titkolunk el előle, hanem mindent megosztunk Vele. KÖSZÖNJÜK DRÁGA ATYÁM EZT A 2013-AS ÉVET ÉS KEGYELMEDET, JELENLÉTEDET, ÉS ÖRÖK SZERETETEDET.... JESÚA NEVÉBEN...ÁMEN!! „ 

Nagy szeretettel, ami áthidal több mint 15000 kilométer távolságot is. 

Pastor Luis Zapata.