2012.12.25. Nancy leveléből idézet:

2012.12.25.    Nancy leveléből idézet:

„A Kis Jézus megszületett Betlehemben, jászolban, szerény körülmények között, betöltve ezáltal Isten akaratát. Az angyalok örvendeztek a magasságos égben, míg akik megértették a csillagok nyelvét, meglepődtek… Egy hatalmas fényes csillag kelt fel és dicsőséggel fényeskedett.  ALLELUJA !!!! Megnyiltak az ég csatornái hogy szeretettel, békével  és egészséggel szentelt friss vizet hozzon a földre az összes nemzetnek.

Elkezdődött a legjobb versengés… A megbocsájtás versenye, a legjobb út a boldogság felé megnyilvánítva így a Jó Isten szeretetét….

„Szeretett ÖRÖMHÍRMISSZIÓ  gyülekezeti testvéreim. Mindenkit ölelek és sok szeretettel gondolok rátok, azt kívánom, hogy minden nap megteljetek Jézus szeretetével  és békéjével, hogy az otthonotokban ez a szeretet sohse múljon el és örömteljesen éljétek minden napjaitokat.

Örömhírmisszió….Kelj fel…Világosodjál…Mert eljött világosságod….És az Úr dicsősége rajtad feltámadt…  Mert imé, sötétség borítja a földet és éjszaka a népeket, de rajtad feltámad az Úr dicsősége, rajtad megláttatik…   (Ézsaiás 60:1)   ALLELUJA!!!!”